ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Μετά την προετοιμασία καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μανιτάρια με νερό και ξίδι. Κατόπιν ξεχωρίζουμε 200 γρ από αυτά, τα ψιλοκόβουμε και μαζί με τον μαϊντανό το θυμάρι και το αλατοπίπερο τα τοποθετούμε στην κοιλιά του πουλιού την οποία μετά ράβουμε. Βάζουμε την πάπια σε ένα ταψί με το λάδι και την ψήνουμε σε δυνατό φούρνο επί 35 λεπτά. Στο μεταξύ καβουρδίζουμε με το βούτυρο τα υπόλοιπα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες, και τα αλατοπιπερώνουμε. Όταν ψηθεί η αγριόπαπια βγάζουμε τους σπάγκους και την σερβίρουμε σε πιατέλα γαρνιρισμένη με τα μανιτάρια.
πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|