ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ COTTAGE ΤΥΡΙ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα σπαρράγγια, τα πατζάρια, το ελαιόλαδο, το κότατζ, το ψιλοκομμένο σκόρδο , τον βασιλικό και τέλος το κουκουνάρι αφού το έχουμε καψαλίσει για 1 - 2 λεπτά στο τηγάνι. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Σουρώνουμε τις παπαρδέλες και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υλικά του μπωλ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως. * Αν δεν έχουμε παπαρδέλες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταλιατέλες λιγκουίνι και γενικά φαρδιά ζυμαρικά. ** Αν δεν έχουμε κότατζ τυρί μπορούμε να τρίψουμε με τα χέρια μας ανθότυρο
πηγή Lovecooking.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|