ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο. Σε ανοικτή χύτρα ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κοτόπουλο. Βγάλτε το από τη χύτρα και βάλτε το σε μια πιατέλα. Βάλτε και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια. Όταν τσιγαριστούν ρίξτε μέσα και το κοτόπουλο. Προσθέστε το μήλο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους, το κάρυ, 1 ½ ποτήρι νερό, το κύμινο, το κολίανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μαγειρέψτε το φαγητό στη χύτρα για 15- 20 λεπτά.
πηγή TLIFE |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|